اعتراض ثالث به رای قطعی در تجدید نظرامکان پذیر است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۹۷۰ #24087891

سلام
زمانی که شخص ثالث به رای قطعی در تجدید نظر اعتراض ثالث می زند و پس از صدور رای اعتراض ثالث، بازهم می توان باری دیگر به رای صادر شده اعتراض بزند؟

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اعتراض ثالث برای زمانی است که فرد ذی نفع بوده ولی از جریان دادرسی بی خبر بوده ک می تواند به رای اعتراض کند و فقط یکبار چنین حقی را برخوردار بوده اید چون الان اعتبار امر مختومه پیدا کرده است

آرای صادره براساس اعتراض ثالث نیز از حیث شکایت، تابع مقررات مربوط خواهد بود. رای مزبور می‎تواند در صورتی‎که مقررات مربوط به طرق شکایات اجازه دهد، قابل تجدیدنظر، فرجام، اعاده دادرسی و حتی اعتراض ثالث باشد.

با سلام
نسبت به یک موضوع با همان طرفین نمیشود مجدد اعتراض ثالث را مطرح کرد

با سلام با همان عنوان و موضوع و طرفین دعوا اعتراض مجدد ثالث محمل قانونی ندارد.