شوهرم دادخواست تحویل پسرم را داده، آیا فرزند حق انتخاب دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۱۵ #24063348

سلام خوبید .ببخشید میشه به من مشاوره بدید.
من و شوهرم نزدیک یک ساله جدا زندگی مکنیم من تو خونه مشترکمون و شریکم هستم اون با پدر و مادرش و من و بچه هام با هم. اون ولمون کرده و رفته. الان به خاطره نفقه یا هر چیزی در خواست تحویل و دیدار پسر و دخترم را داده پسرم ۱۳ سالش که خیلی نصبت به سنش عاقل و فهمیدس دخترم ۳ سالش.در خواست تحویل پسرم را کرده و پسرم شدیدا به من وابسته هست و اصلا با پدرش میانه خوبی نداره چون همیشه اذیتش مکرد هر دفعه فقط میومد پسرم را تهدید مکرد که میبرمت یه جایی که سال به سال چشمت تو چشم مامانت نیوفته الانم از وقتی فهمیده فقط گریه مکنه و مگه اگه من را از تو جدا کند خودما مکشم.با این حال گه شوهرم بیشتر اوقات یا سر کاره یا برگشت و خوش گذرانی و قبلا هم که خانه بود هیچ وقت نبود کم پیش میومد باشه.الانم فقط برا اینکه منا با این کارش به فشار بیار که مهر حلال کنم و جدا بشم میخاستم ببینم پسرم حق انتخاب داره.تو را خدا جواب به من بدید

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حضانت کودک تا هفت سالگی با مادر است و پس ازآن نیز حق حضانت مشروط ب مصلحت دادگاه میباشد ک در صورت بی کفایتی پدر و اطمینان از عدم توانایی او در اداره امور فرزند با تایید کارشناس و البته با در نظر گرفتن حق انتخاب فرزند حق حضانت از پدر سلب خواهد شد و با رسیدن ب سن قانونی فرزند خود میتواند قانونا مستقل زندگی کند

-- دختر از سن ۹ سالگی قمری ( ۸ سال و ۱۰ ماه شمسی ) و پسر با داشتن ۱۵ سال قمری (۱۴ سال و ۸ ماه) برای انتخاب هریک از والدین مختار می باشد .
-- حضانت پدر برای بعد از ۷ سالگی فرزند مطلق نبوده و دادگاه بنا به مصلحت طفل میتواند نسبت به حضانت کامل یا تنها دادن اجازه ملاقات و .... تصمیم گیری کند .
-- میتوانید از دادگاه تقاضای نظریه مشاور روانشناس را برای تعیین مصلحت پسر درخواست کنید .

با سلام. تا سن ۷ سال حق حضانت دخترتان با شما می باشد و بعد از آن با پدرمی باشد و بارسیدن دختر و پسر به سن ۱۸ سال حق انتخاب با فرزندان می باشد. اگر پدر صلاحیت حضانت را نداشته باشد می توانید آن را از دادگاه سلب حضانت کنید.