آیا می‌توانم از برادران خانم بعنوان دخالت در زندگی بنده شکایت کنم؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۳۶۰ #24063036

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت وکلای زحمت کش
بنده ده سال پیش ازدواج کردم و حاصل آن دو پسر پنج و نه ساله شده که بنا به دلایلی مجبور به اسکان در یکی از خانه های پدر خانم که فوت شده و هنوز تقسیم ارث نشده شدم
با توجه به کم شدن علاقه ی خانمم به نظافت، شب نخوابی تا شش صبح، نرسیدن به خانه و حتی نپختن غذا و اخلاق تند با بچه ها از طرف خانم، و چون قبلا سابقه اعتیاد و ترک داشتند ایشون یه جورایی شک داشتن اعتیاد مجدد خانمم توی ذهنم جرقه زد و مجبور به کنترل پنهانی ایشان شدم که متاسفانه حدسم درست بود و اعتیاد داشت
وقتی فهمید متوجه شدم که اعتیاد داره شروع به یه دعوای ساختگی وبرادرهاش رو متوجه قضیه کرد که در نهایت با بی حرمتی بنده و بچه ها رو از خانه بیرون انداختند و خانم بنده هم بخاطر سهولت تهیه مواد مخدر ،با داد و بیداد گفت که با من همراه نمی‌شود و نمیخواهد با من به جای دیگر نقل مکان کند و برادرهای ایشان هم از خانمم دفاع کردند و گفتند برو قانونی موضوع را حل کن
همان شب با ۱۱۰تماس گرفتم و بعد از یکساعت وقتی که مامور آمد و متاسفانه تا متوجه شد که با آنها همزبان است اینگونه گفت که ؛(تا من چیزی نبینم نمیتوانم صورتجلسه کنم، و پیشنهاد داد که بچه ها را بردار و برو)
و اینکه آیا می‌توانم قانونی خانم را به سر زندگی برگردانم؟
و یا اینکه اگر هر راهی هست واسه مقابله با این قضیه، ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

مشاوره حقوقی خانواده
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بعد از تهیه مسکن دادخواست الزام به تمکین بدهید .

خیر نمی توانید تحت این عنوان شکایت کنید.

سلام . منزل و اسباب و اثاث تهیه کنید و دادخواست الزام به تمکین بدهید

بادرودوسلام ازطریق تهیه مسکن دادخواست الزام به تمکین تقدیم و تنظیم نمایید.

باسلام و احترام
در ابتدا منزل مستقل تهیه نمایید و بعد از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست الزام به تمکین ثبت کنید.

نخست موظف به تهیه مسکن مستقل با اثاث البیت هستید، سپس میتوانید دادخواست الزام به تمکین بدهید.
همچنین امکان شکایت از برادرهای همسر خود را ندارید.

درود بر شما ،مستحضر باشید که بدوا بایستی منزلی مستقل تهیه نموده، سپس از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی اقدام به طرح دادخواست الزام به تمکین نمایید.