آیا میشه بدون داشتن اجازه از پدر قبلی و با برگه حضانت مادرم فامیلیمون رو تغییر بدیم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۲۷ #24051347

سلام منو خواهرم ۱۵ و ۱۷ ساله هستیم که پدر و مادرمون از هم جدا شدند و ما با مادر و پدر خوانده مان زندگی میکنیم و یک برادر کوچکتر هم داریم و پدر قبلی مون هم زنده هست و می خواهیم نام خانوادگی مون رو با پدر و برادرمون یکی کنیم و اینکه پدر قبلی مون برای حضانت رد صلاحیت شد و حضانت به مادرمون داده شده ایا میشه بدون داشتن اجازه از پدر قبلی و با برگه حضانت مادرم فامیلی مون رو تغییر بدیم؟؟ باید سن رشد بگیریم درسته؟؟ تکلیف ارث و کارنامه هامون و لوح های تقدیرنامه مون چی میشه اونا هم تغییر پیدا میکنه؟؟؟

مشاوره حقوقی تغییر نام و نام خانوادگی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام تغییر نام فامیلی شما امکان پذیر نیست

باسلام
خیر
چون در سنی هستید که هنوز در ولایت پدر میباشید لذا برای تغییر نام یا نام خانوادگی نیاز به رضایت پدر میباشد

سلام تغییر نام فامیلی شما امکان پذیر نیست . و جزء موارد مندرج در قوانین ثبت احوال نمیباشد. نام خانوادگی از اصل خون تبعیت میکند