طلاق و چجوری میتونم باطل کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۲۲ #24039439

سلام. شوهرم سال گذشته درخواست عدم امکان سازش داد در ۲۱ مهر ماه ۱۴۰۰ حکم قطعیت ما صادر شد، در ۱۸ اسفند ماه ازدفتر خانه بامن تماس گرفتن که برای اجرای صیغه طلاق باید برم، من گفتم که اعتبار حکم ما گذشته، همسرم تو این مدت رجوع داشته (دلایل رجوع همسرم، قولنامه جدید رهن خونه که در تاریخ ۲۹ اذرماه ثبت شده بود شهادت شاهدین مدیر ساختمان، نگهبانی ساختمان ضبط ورود و خروج همسزم توسط دوربینهای نظارتی ساختمان)
اما اصلا دفترخانه به حرفام گوش نکرد و ۲۲ اسفند یعنی در کمتر از ۴ روز صیغه طلاق را اجرا کردن در ۲۸ خرداد من خیلی اتفاقی متوجه شدم که طلاق رو ثبت کردن. بدون اینکه بمن خبر بدن بدون پرداخت حق و حقوق من، وقتی شکایت کردم و درخواست بطلان حق طلاق دادم با اینکه دفتر خانه در تو ضیحاتی که به دادگاه ارسال کرده بود صراحتاذاعلام کرده بود که تاریخ رجوع همسرم به دفترخانه در ۲۸ دی ماه بوده یعنی ۱۰ روز بعد از سپری شدن از اعتبار حکم ما، اما باز درخواست منو رد کردن، نه دلایل رجوع همسرم و نه گذشت اعتبار حکم و نه اینکه بدون پرداخت حق و حقوقی قانوتی من طلاق و احرا کردن. طلاق و چجوری میتونم باطل کنم

مشاوره حقوقی طلاق
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بهتر است مدارک و مستندات بررسی شود

باسلام میبایست اسناد ومدارک بررسی گردد تامشخص شود چرا درخواست شما رد شده است

بادرودوسلام باید مدارک و مستندات بررسی شود.

باسلام ودرود توضیحات شما کافی نیست مدارک ومستندات باید برسی شود ولیکن انچیزی که فرمودید امکان اقدامات حقوقی رادارد پیشنهاد میگردد از مشاوره تلفنی بنیاد وکلا استفاده نمایید

از حکم صادره تجدید نظر خواهی نمایید

سلام
اظهارنظر در این خصوص منوط به بررسی مدارک و رای اصداری است بهتر است اقدام به رزرو مشاوره تلفنی نمایید

باسلام
رجوع بعداز اجرای صیغه طلاق است نه قبل از طلاق