شرایط گرفتن مجوز برای دیوارکشی باغ چگونه است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۸,۹۷۵ #24036

با سلام - ایا می توان برای باغ 500 متری مجوز دیوارکشی گرفت ؟ در ضمن باغ دارای مباینه نامه معتبر وکد رهگیری ونسق زراعی میباشد با تشکر

مشاوره حقوقی تصرف عدوانی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در خصوص زمین مزروعی دیوار کششی ممنوع یا در حد یک متر قابل انجام آن هم طبق ضوابط و شرایطی که امور اراضی محل بتواند مجوز صادر کند مجاز خواهد بود

با سلام موقعیت مکانی باغ یا زمین مهم است در مواقعی فنس ودر مواقعی مجوز دیوار میدهند باتوجه به دستوراتی که در ان اطراف گرفتن پرسو جو کنید

باسلام بایستی از ادارات ذیربط جهت دیوارکشی مجوقانونی اخذ نمایید.

بله میتوانید دیوار کشی نمائید و منعی در این خصوص وجود ندارد.

موید باشید