مستاجر از خانه بلند نمیشود؛ چکار کنیم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۹۰ #24031705

باسلام مستاجری هست که از زمانی که نشسته هیچ اجاره ای نداده و تمام پول پیش را به پای اجاره یر به یر شده و ما از چند ماه پیش قبل از ین که مادرم به رحمت خدا برود از ایشون چندین بار درخواست جابه جایی کردیم اما با فحش و سهل انگاری روبه رو شدیم و حال مادرم به رحمت خدا رفته باز هر روز ایشون امروز و فردا میکنه و تا به حال خیلی مراعات حال ایشون رو کردیم نه در گیری بوده نه چیزی ممنون میشم سریع ترین کار رو جلوی پای ما بگذاربد.سپاس

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود دادخواست تخلیه و مطالبه اجور معوقه مطرح بفرمائید

سلام اگر زمان‌اجاره‌منقضی شده و اجاره‌نامه شما دو شاهد دارد درخواست تخلیه از طریق شورای حل اختلاف بدهید و برای امور معوقه تا بیست‌میلیون تومان در صلاحیت شورا و‌بالاتر از آن در صلاحیت دادگاه است.

با سلام
طی اظهارنامه ای مبلغ بدهی را به اطلاع برسانید و در صورت عدم توجه،حکم به تخلیه اخذ نمایید

سلام می توانید در صورت انقضا مدت اجاره طرح دعوی کرده و درخواست تخلیه عین مستاجره و مطالبه اجور معوقه و اجرت المثل ایام تصرف از زمان انقضا اجاره تا زمان تخلیه را نیز مطالبه نمایید.

شما میتوانید نسبت به شکایت تخلیه و اجرت معوقه از طریق شورا .و دادگاه با قرارداد اجاره اقدام نمایید

باید باستناد قرارداد اجاره فیمابین و از طریق دفاتر خدمات قضایی درخواست صدور دستور تخلیه و مطالبه اجور معوقه را مطرح نمایید تا در شورای حل اختلاف به موضوع تخلیه و در دادگاه به مطالبه وجه رسیدگی شود .

ما می توانید دادخواست تخلیه داده و در شورا ثبت کنید