گواهی انحصار وراثت چطور دریافت شود؟

پرسیده شده
۲۸ پاسخ ۵۷۱ #24031294

با سلام
برای اخذ گواهی انحصار وراثت به چه جاهایی به ترتیب باید مراجعه کرد؟

مشاوره حقوقی انحصاروراثت
۲۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام با گواهی فوت و شناسنامه خودتان و دیگر ورثه و استشهادیه جهت انحصار ورثه به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید

سلام
اول به دفترخانه جهت استشهادیه بعد از طریق دفاتر قضایی دادخواست و ادامه کار در شورا انجام می گیرد.

برای دریافت گواهی انحصاروراثت،بایدبادردست داشتن مدارک هویتی ازجمله ۱-گواهی فوت وشناسنامه متوفی۲-شناسنامه وکارت ملی وراث
۳-استشهادیه وگواهی امضادردفاتراسنادرسمی
۴-گواهی تسلیم اظهارنامه مالیاتی برای متوفیان
سال۹۵که تاکنون اقدام نکرده اند۵-اگردرخواست کننده زوجه باشدسندنکاحیه۶-وصیت نامه اگرتنظیم شده باشد۷-سندمالکیت متوفی،باتکمیل نمودن تمامی مدارک فوق الذکر،سپس دادخواست خودرا مبنی برصدورگواهی انحصاروراث دردفاترخدمات الکترونیک قضایی جهت رسیدگی درشورای حل اختلاف(آخرین محل سکونت متوفی)ثبت وارسال نماییدوحضوری هم درشورای حل اختلاف قابل پیگیری است.

درود
با ارائه استشهادی رسمی ،گواهی فوت ،مدارک شناسایی وراث طریق شورای حل اختلاف قابل انجام است.

باسلام
با دردسترس داشتن گواهی فوت ،استشهادیه و شناسنامه وراث به یکی از دفاتر خدمات قضایی مراجعه نموده و درخواست گواهی حصر وراثت را بدهید.چنانچه متوفی قبل از سال ۹۵فوت شده باید گواهی مالیات بر ارث نیز همراه مدارکتان باشد

با سلام و احترام
۱) تهیه فرم مخصوص درخواست گواهی انحصار وراثت از شورای حل اختلاف محل سکونت متوفی
۲) تکمیل فرم مربوطه و حضور در دفتر اسناد رسمی بهمراه ۳ شاهد جهت اخذ استشهادیه
۳)مراجعه به اداره دارایی جهت اخذ رسید گواهی مالیاتی
۴)مراجعه به دفاتر خدمات قضائی با در دست داشتن کلیه مدارک از جمله گواهی فوت متوفی و کپی برابر اصل شناسنامه وراث، کپی برابر اصل عقدنامه همسر متوفی و ارائه دادخواست

باسلام
باشناسنامه وکارت ملی وراث احدی ازوراث جهت تقدیم دادخواست به دفاترخدمات قضایی