میتونم بر پایه نداشتن رابطه اقدام به طلاق کنم؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۱,۵۶۹ #24030832

سلام
من حدود یکسال و نیمه که با همسرم هیچ رابطه ای ندارم ایشون به تریاک و شیره اعتیاد دارن و الان متاسفانه یه دختر ده ماهه دارم و از روز بارداریم تا الان کلا رابطه نداشتیم. میتونم بر پایه نداشتن رابطه اقدام به طلاق کنم؟ پزشکی قانونی برگه ی اثبات بهم میده؟ از چه راهی میتونم ثابت کنم چون اعتیاد پروسه طولانی ایه و ایشون هم باید بیاد که میدونم همکاری نمیکنه

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
عدم رابطه و اعتیاد باعث عسر و حرج است و می توانید اقدام قانونی برای طلاق را انجام دهید. البته با توجه به داشتن فرزند و اینکه اگر امکان امکان اصلاح رابطه تان وجود دارد توصیه می شود زود به طلاق اقدام نکنید. انشا الله خداوند خیر و صلاحتان را برایتان رقم زند.

در صورت اثبات از موارد عسر و حرج می باشد

بله میتوانید برای طلاق اقدام نمایید.

باسلام .درصورتیکه نداشتن رابطه ازجانب ایشان باشد وموجب عسر وحرج شما شده باشد وبتوانید اثبات کنید میتوانید طلاق بگیرید

فقدان رابطه جنسی می تواند از موارد عسر و حرج برای طلاق تلقی گردد.

عدم وقوع رابطه بطور مستمر اگر در دادگاه هم ثابت شود از مصادیق عسر و حرج است.

هر چند عدم همبستری زن موجب ناشزه محسوب شدن ایشان و عدم استحقاق ایشان نسبت به نفقه و مجوزی برای ازدواج مجدد برای مرد و سایر حقوق از جمله طلاق بدون پرداخت تنصیف میشه لکن برای این سورفتار مرد صراحتا قانونگذار ضمانتی وضع نکرده است البته قاضی می تواند بموجب ماده ۱۱۳۰ قانون مدنی چنین عدم تمکین از جانب مرد را از شرایط عسر و حرج تشخیص دهد و رویه قضایی هم به همین شکل است. اثبات عدم تمکین متاسفانه امر مشکلی است.
اعتیاد همسر اگر بنحوی باشد که امتناع و یا عدم الزام به ترک آن توسط پزشک تشخیص شود یا پس از ترک مجددا به مصرف مواد مخدر روی آورد از مصادیق صریح عسر و حرج است.