خسارت هزینه دادرسی رو چطور مطالبه کنم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۵۴ #24024081

با سلام. من به عنوان خوانده دعوایی حقوقی در دادگاه بدوی و تجدید نظر برنده شدم و رای به بطلان دعوای خواهان صادر شد . حال هزینه های زیادی از جمله مرخصی های زیادی رو از شرکت گرفتم در جهت این پرونده و نامه خسارت به حقوقم رو از شرکت گرفتم و همین طور حق الوکاله وکیل .می خواستم نحوه گرفتن هزینه دادرسی و ماده قانونی های مربوطه را بدونم. با تشکر

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هزینه های دادرسی و حق الوکاله وکیل تا سقف تعرفه قابل مطالبه است و می توانید دادخواست بدید تا رسیدگی گردد

دادخواست مطالبه خسارات دادرسی به طرفیت ایشان مطرح کنید

بااحترام
شما فقط هزینه های دادرسی را میتوانید مطالبه نمایید

بادرودوسلام دادخواست مطالبه خسارت دادرسی تقدیم و تنظیم نمایید.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشیددادخواست مطالبه خسارت دادرسی را تنظیم نمایید

درود بر شما
میتوانید دادخواست مطالبه هزینه های دادرسی و حق الوکاله وکیل طبق تعرفه را ارائه دهید.

دادخواست مطالبه خسارت دادرسی بدهید