میخوام از ثبت درخواست تغییر میر به سید بکنم و با این کار یه شناسنامه جدید صادر خواهد شد و صفحه دومش خالی خواهد بود؛ آیا این کار شدنی هست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۶۸۵ #23989375

سلام. خسته نباشید. من سال ۹۶ طلاق توافقی گرفتم. میخوام اسم و مشخصات زوجه رو از صفحه دوم سناسنامم حذف کنم. البته برای این کار یه راهکار دارم. من اول اسمم "میر" دارم و سید هستم. میخوام از اداره ثبت احوال درخواست تغییر میر به سید بکنم و با این کار یه شناسنامه جدید صادر خواهد شد و شناسنامه صفحه دومش خالی خواهد بود. آیا این کار شدنی هست؟ البته نیتم از این کار سو استفاده نیست و با کسی که قراره ازدواج بکنم میدونه که من قبلا ازدواج کردم. اما فقط میخوام جز همسر اینده‌ام اسم کسی توی صفحه شناسنامم نباشه.

مشاوره حقوقی حذف نام همسر از شناسنامه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام نام همسر سابق فقط با ازدواج مجدد حذف می گردد

با سلام
این اقدام شما ثبت سیادت نامیده میشود و به این راحتی نمیتوان کلمه سید را وارد شناسنامه کرد باید پروسه خاص خودش را طی کنید و البته پاک کردن اسم همسر قبلی با تشریفات و بدون دردسر اضافی انجام میشود