میگه که باید تفاوت سال هایی که تمدید نکردیمو بدی، چکار کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۶۵ #23985160

سلام خسته نباشید .
میخام خونه اجاره ای رو‌ تحویل بدم و ده میلیون پول رهنمو بگیرم ،چون سه ساله اجاره نامه رو‌ تمدید نکردیم ، مشاور املاک‌ میگه که باید تفاوت سال هایی که تمدید نکردیمو بدی ، ایشون هم نگفتن که بیا اجاره نامتو تمدید کن یا پول بیشتر بده ،چکار کنم؟

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ..
اگر فقط پول پیش داده باشید و اجاره ای پرداخت نمی کردید ، با توجه به اینکه موجر بعد از انقضا تاریخ اجاره نامه جهت تمدید قرارداد یا شرایط جدید به شما مراجعه نکرده ، طبق ماده ۵۰۱ قانون مدنی ، ظهور در اذن به ادامه ی تصرف شما و رضایت به همان مبلغ قبلی است .
اگر علاوه بر پول پیش اجاره ماهیانه هم پرداخت می کنید ، باز هم همین شرایط مقرر است .

دوست عزیز !
تمدید اجاره نامه از تکالیفی است که مستاجرین باید پیگیری و انجام دهند چون عدم تمدید به نفع موجر خواهد بود .
به هر حال به نفعتان هست که توافق کنید ، چون بابت ایام تصرف بدون قرارداد ملزم به پرداخت اجرت المثل به شرح مندرج در اجاره نامه خواهید شد که قطعا بسیار بیشتر از توافق خواهد شد .

با سلام اگر قول نامه ای نوشته نشده و شاهدی هم در کار نباشد می توانید مبالغ تمدید را ندهید

با سلام
بستگی به مفاد قرارداد دارد. اگر تمدید در آن دیده نشده باشد و موجر درخواست تخلیه کرده باشد، باید به نرخ روز پرداخت نمایید ولی در غیر اینصورت بسته به محتوای قرارداد متفاوت میباشد.
در ضمن بنگاه اگر وکالت نداشته باشد کاره ای نیست که تعیین نماید. باید موجر و شما به توافق برسید

بابت سالهای تمدید نشده شما باید اجرت المثل ایام تصرف را پرداخت کنید، طبق نظر کارشناس رسمی دادگستری که میتوانید توافقا یک مبلغی پرداخت کنید.