آیا خودش باید بیاد اجرای احکام برای باز کردن حساب؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۳۵ #23984432

سلام.من یه پرونده حقوقی دارم که شکایت شد ازم و اجرای احکام حساب های من رو مسدود کرد.الان برای باز کردن حساب با خود شاکی صحبت کردم که حساب رو باز کنه تا به من چند ماهی فرصت بده تسویه کنم باهاش. ایا میشه با رضایت خودش حساب باز کنن و آیا خودش باید بیاد اجرای احکام برای باز کردن حساب یا نامه متن چیزی باید بنویسه تا حساب رو باز کنن.لطفا راهنمایی کنید.تشکر.فقط اگر زودتر جواب بدید ممنونم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در صورت رضایت خواهان ، میتوانید از طریق دادگاه دستور رفع توقیفی حساب را تقاضا نمایید

سلام
ایشان میتواند از طریق دفاتر خدمات قضایی و یا مراجعه حضوری به شعبه اجرای احکام تقاضای رفع مسدودی حساب را ارائه نمایید .

با توحه به اینکه مسدودی حساب به علت شکایت خواهان بوده پس جهت رفع آن نیز نیاز به حضور ایشان در اجرای احکام شعبه تقاضای رفع مسدودی میباشد

به مهر
می بایست تقاضای رفع مسدودی حساب را به شعبه اجرای احکام تقدیم دارد

از طریق لایحه یا مراجعه حضوری اقدام نمایند .

سلام
بله خواهان با حضور در اجرای احکام شعبه تقاضای رفع مسدودی حساب را مطرح مینماید