تهدید و پرونده سازی برایم کرده‌اند؛ چکاری باید بکنم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۱۳ #23969443

سلام بعد مدت طولانی از زندان آزاد شدم و مجرد بودم که به اصرار برادر ازدواج با دختر خاله عروسش کردم که گذشته ایشان را پنهان کردند بعد سه روز زندگی خود متوجه شدم با مدارکی که تهیه کردم خیانت ایشان را ثابت و دلم سوخت که استرداد شکایت دادم و طلاق گرفتم حال خاله همسرم و برادر ناتنی و همسرش بنده را تهدید و پرونده سازی برایم کرده‌اند که با مراجعه به برادرم که این چه بلایی بود که سرم آوردی به خاطر بدیهایی که مادرم در کودکی به ایشان کرده از من به این طریق انتقام گرفته چطور میتوانم علیه ایشان شکایتی تنظیم کنم واقعا دچار صدمه روحی و روانی شده ام مالم رفت آبرویم را بردند تهمت میزنند مدرک ندارم تنها هستم فقط خدا رو دارم که تا به الان دوباره به زندان نینداختند من را چکار کنم دیگه خسته شدم کم آوردم کمک و راهنمایی میخوام باسپاس مشهد

مشاوره حقوقی تهدید
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت داستن دلایل و مدارک مثبته می توانید به عنوان جرم تهدید شکایت کنید

سوال شما ابهام دارد.

با درود
با نداشتن دلایل محکمه پسند راه به جایی نخواهید برد.

باعنایت به نامفهوم بودن سوال ولی شما اگر تهدیدمی شویدمی توانید شکایت کنید

باید برای اثبات خود ادله کافی به دادگاه ارائه نمایید حتی اگر در قالب پیامک باشد

درود
بدون دلیل نمی توان اثبات کرد.

چه پرونده سازی انجام شده با چه مدارک مستندی؟ در خصوص تهمت ها اگر پیامی از ایشان یا شاهدی دارید میتوانید شکایت کنید