کلاهبرداری رو چطور میشه پیگیری کرد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۷۹ #23958175

سلام.بنده حدود۱ سال پیش د ر شهر کرمان که مغازه الکتریکی هم دارم یک دستفروش دوره گرد بمن مراجعه کرد که اجناس ارزان وخوبی دارد،خلاصه باچرب زبانی نصف وانت خود را بمن انداخت وبجاش چک ۲ماهه گرفت ورفت .وقتی قیمتها رانگاه کردم دیدم خیلی خیلی گران داده وفوری بااوتماس گرفتم وخواستار لغو معامله شدم،ایشان گفت در راه اصفهان است وچند روز دیگر برای بردن اجناس وپس دادن چک ها به کرمان میاد.،۱ماه گذشت واینبار با یک وانت پر دیگر آمد وبمن گفت اصلا جوش نزن هرچیشو نفروختی میبرمشون.بهش گفتم بااین قیمتی تودادی من چند بفروشم خیلی گرونه مشتری‌ها همه میرن انصاف هم خوب چیزیه.جنسهاتو بگیر وچکها و مقداری که بهت نقد دادم رابهم پس بده.گفت الان ماشینم پره برم خالی کنم بیام ببرم وچکهاروبدم.ازآن ماجراحدود۱سال میگذرد وهربارپیگیرشدم بافحش‌های خیلی زشت ورکیک جواب میداد.خلاصه تااینکه چند روز پیش دادخواستی به دادگاه اصفهان داده که من تمام اجناس را دراصفهان تحویل گرفتم وکلی هم شاهد جور کرده و ادعای طلب میکند با خسارت.لطفا راهنمایی بفرماییدبا چنین ادم کلاه برداری چکارباید بکننم.باتشکر

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام نسبت به پرداخت مبلغ چک اقدام نمایید.

اگر شهودی در این خصوص دارید استشهادیه ای مبنی بر کلاهبرداری با استفاده از مانور متقلبانه تنظیم کنید.

با سلام. از اونجایی که اجناس رو تحویل گرفتید و چک به ایشون دادید، مبلغ چک باید تادیه بشه. اما اگر توافق دیگه ای داشتید که قابل استناده، میتونید از طریق اون پیگیری کنید

باید مبلغ چک را تادیه نمایید

سلام
با توجه به اینکه اجناس را از ایشان دریافت و چک را تحویل داده اید باید اقدام به کارسازی وجه کنید
اما بهرح ال در مقام دفاع اگر پیام و وتنی در خصوص توافق و استرداد چک دارید استناد نمایید

باسلام
متاسفانه بلاید مبلغ چک ر و پاس نمایید