آیا برای اثبات رابطه و گرفتن نامه از پزشکی قانونی، لزوما باید شکایت نمود؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۵,۰۶۳ #23946348

سلام
من ۷ساله با یه پسری دوست بودم روز سه شنه یک مرداد با هم رابطه برقرار کردیم، دیروز متوجه شدم در شرف ازدواجه و ۴ ساله با همون خانم رابطه داشته، اکنون من میخوام واسه این آقا نامه بگیرم واسه پزشک قانونی که به دختره اثبات کنم.
چیکار باید بکنم؟

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
شکایت کنید و در پزشکی قانونی ازاله بکارت تایید می شود
در صورت اثبات روابط نامشروع خود شما نیز محکوم می شوید

نیاز به شکایت و پیگیری قضایی است

با سلام و احترام
صرف گرفتن نامه منوط به شکایت است
که ممکن است به ضرر شما هم باشد

باسلام
لزوم این اقدام طرح دعوی هست و شما در شرایطی قادر به طرح دعوی هستین که خود طرف دعوی باشین درحالیکه نیستین

با سلام پزشکی قانونی فقط با دستور مقام قضایی اظهار نظر می کند لذا شکایت ضروری است

اگر برای جبران خسارت خود میخواهید پیگیری کنید طرح شکایت بفرمایید در غیر این صورت محل اشکال است

زمانی به پزشکی قانونی ارجاع خواهد شد که شما شکایت نماید البته قابل اثبات نیست مگر در کنار دلایل دیگر چون مدت زمان زیادی از تاریخ ازاله بکارت می گذرد