آموزش دادن اقا به خانم مثلا کونگ فو یا کاراته مجاز و قانونی است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۴۸ #23940461

درود وکیل بزرگوار .
ایا در قانون چنین چیزی نهی شده با چه شرایطی می توان اموزش داد که برخی از مراجع مانند هیات های ورزشی به حراست اداره ورزش و جوانان که گزارش و کارشکنی ایجاد میکنند مقابله کرد البته اموزش خصوصی و یا نیمه خصوصی با درخواست هنر اموز است در مکان مانند منزل باشگاه خصوصی و یا عمومی مانند پارک یا کوه این اموزش داده میشود.با تشکر

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

آموزشها موازین شرعی رعایت نمی شود و به احتمال قوی تحت عنوان رابطه نامشروع تحت تعقیب قرار خواهند گرفت.

سلام

در صورت حفظ موازین شرعی مشکلی وجود ندارد

درآیین نامه اجرایی قانون تاسیس باشگاه ها آمده است.
ماده ۹ - وظائف و اختیارات مدیر داخلی باشگاه به شرح زیر می‌باشد: {تنها ماده قانونی تصویب شده}
۱ - رعایت دقیق شعائر و شئون اسلامی در محیط باشگاه.(البته طبق آیین نامه های داخلی اداره تربیت بدنی) بدین معناست که بطور صریح عنوان نشده که مربی آقا نمیتواند به خانم آموزش دهد.فقط اگر شرایط آموزش برابر موازین شرعی نباشد و اداره تربیت بدنی وچنانچه شخص حقیقی بعنوان شاکی طرح دعوا نماید مورد تعقیب قرار خواهید گرفت. بهتر است با اداره تربیت بدنی منطقه مربوطه هماهنگی لازم بعمل آید و رضایت کتبی آموزش پذیر نیز دریافت گردد.

در صورت حفظ موازین شرعی مشکلی وجود ندارد

با سلام
در چنین مواردی اگر ولی یا یکی از اعضای خانواده ی ششخص مبتدی در جلسه ی آموزش حضور داشته باشد مشکلی پیش نخواهد آمد ( البته بایستی موازین شرعی از جمله پوشش حفظ شود )

در این گونه آموزشها موازین شرعی رعایت نمی شود و به احتمال قوی تحت عنوان رابطه نامشروع تحت تعقیب قرار خواهند گرفت.

در ماده ۱۵۸ قانون مجازات اسلامی، به طور صریح بیان شده است که حوادث ناشی از ورزش با رعایت شرایط و ضوابطی خاص جرم محسوب نمی‌شود. در این ماده به طور صریح بیان نشده است که شخص مرتکب ورزشکار باشد، اما با توجه به این ماده قانونی که در آن آمده «حوادث ناشی از عملیات ورزشی» به این نتیجه می‌رسیم که ممکن است طرفین عملیات ورزشی، افرادی باشند که جزو ورزشکاران نیستند
از این جهت ک اگر فرد دچار آسیب شود هیچ مرجعی پشتوانه نیست و نمیشود شکایتی داشت خلاف است