حداقل قسطی که قاضی رای می دهد چقدر هست؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۴۳۱ #23934876

با سلام من دو سال هست که ازدواج کردم و از همسرم شکایت کردم و مهریه ام رو به اجرا گذاشتم و الان ۶ ماه است که رای قعطی شده است و ایشون درخواست اقساط نکرده اند اکنون دادگاه جلب این آقا رو به من داده ولی من نمیتونم پیدا کنم و مطلب دیگه ای هم که هست ایشون به من تمکین داده منم اعلام آمادگی کردم ولی منو به خونش نبرده اکنون اگر من این آقا رو دستگیر کنم به ۱۱۰ سکه که محکوم شده است امکان دارد که از این آقا ضامن بخواهند یا نه؟ و اگر ابن آقا قبل دستگیر شدن بره قسط بندی کنه دیگر نیازی به ضامن است یا نه؟ و ایشون هزار تا شاهد میاورد که من ندارم و تا حد امکان میخواد پیش پرداخت و قسط کم باشد ممنون میشم جواب بدین اجرتون با خدا

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
نحوه تقسیط براساس میزان درامد زوج می باشد

بادرودوسلام چنان چه اعسار دهند تقسیط می نمایند.

تعیین اقساط با توجه به در آمد ایشان صورت خواهد گرفت

باسلام
اگر اعسار بزنند قسطی میکنند

با درود پذیرش اعسار و میزان اقساط و پیش قسط، بستگی به اوضاع و احوال پرونده دارد

اگر اعسار دهد بدهی با توجه به تمکن مالی ایشان تقسیط می گردد و جلب منتفی می گردد

با سلام
در صورت اثبات عدم تمکن مالی اعسار و تقسیط پذیرفته میشود
ظرف یک ماه پس از صدور اجرائیه باید دادخواست تقسیط مطرح شود
دادخواست نفقه هم میتوانید مطرح کنید