آیا ما باید دادخواست دیگه ای تنظیم کنیم در جهت دریافت اصل مبلغ رهن، هزینه دیرکرد تاخیر روزانه؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۱۸۸ #23926707

با سلام
قرارداد ما با موجر به پایان رسیده ولی موجر نه پول رهن پس میده نه میاد کلید تحویل بگیره ی جورایی امروز فردا میکنه ما هم اول براش اظهارنامه فرستادیم وقتی دیدیم خبری نشد تامین دلیل دادیم برای شورای حل اختلاف،و از شورا کارشناس اومد برای بازدید مورد اجاره که ما فردای تاریخ انقضا تخلیه کرده بودیم.
درضمن پول پیش ماه ۴۰ میلیون تومان است.
چند سوال پیش میاد:
بعد از تامین دلیل و پرداخت هزینه کارشناس و مراجعه کارشناس و تنظیم گزارش، آیا ما باید دادخواست دیگه ای تنظیم کنیم در جهت دریافت اصل مبلغ رهن، هزینه دیرکرد تاخیر روزانه(در قولنامه روزی ۱۰۰ هزارتومان ) و هزینه کارشناس و هزینه دادرسی?
لطفا راهنمایی فرمائید با تشکر

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بله احتیاج به طرح دعوای مستقل دارید

با درود دادخواست مجزایی باید مطرح گردد

بادرودوسلام باید دادخواست مجزا تقدیم و تنظیم نمایید.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید دادخواست مجزا و جداگانه تنظیم نمایید

طی دادخواستی همه خواسته های خود را ذکر نمایید

سلام
حتما باید دادخواست جداگانه ثبت نمایید

بله، به استناد نظریه کارشناسی باید دادخواست جداگانه ای تقدیم نمایید.