یک‌ ماه دیگه دادگاه دارم چطور میشه؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۰۸ #23918488

سلام
بنده دو فقره چک دادم برا تولید قوطی سر رسید چکها برگشت شود و بنده بابت بدهی چکها مقداری نقد از طریق عابربان بنام شخص نامبرده واریز کردم و مقداری ماند که از دوستم یک فقره چک گرفتم و به وی دادم که توسط خودوی پاس شود و بنده اعتماد کردم و چکها بود پیش وی تا که بخاطر پاره ای از مسایل تولید بنده را بازداشت کردند و تولید کننده که چکهای بنده دستش بود بعد از ۱۴ ماه واگذار کرد چکها را به دوستش و نامبرده اقدام کرد نسبت به انها و بنده در بازداشت که بودم شکایت نمودم و رفت دادیاری و بنده را رد کردند بعلت ادله کافی که اعتراض گذاشتم و رفت شعبه کیفری که باز رد کردند بنده الان یک‌ ماه دیگه دادگاه دارم چطور میشه مستندات واریزی از عابر بانک موجود هست و رفیقم که یک چک داده بابت بدهی بنده شهادت میدهد ولی بنده را قبول نکردند شکایتم را از ین مستند تر و حتی نخاستند بنده را برای انکه توضیح و شرح ‌ واقعه رابطم میشود کاری کرد ضلم هست دو بار حساب را بدهم باتشکر

مشاوره حقوقی چک
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام چنانچه احرازواثبات نمایید مبلغ چک تادیه شده امکان محکومیت نمی باشد.

با سلام و درود . اگر چکی که داده اید چند فقره ای بوده ، وصف کیفری نخواهد داشت .

باسلام
چک در ید دارنده دلیل بر مدیون بودن صادر کننده میباشد
باید پرداخت گردد
ولیکن شما میتوانید به مراوده های مالی و فیش های واریزی به حساب شخص مذکور اشاره نمایید

شما در مقابل دارنده چک مسوول هستید مگر اینکه ثابت کنید وجه چک را پرداخت نمودید

درود
اگر ثابت کنید مبلغ چک پرداخت شده محکوم نمی شوید.

با سلام در دعاوی چک اصل بر بقای دین صادر کننده به دارنده چک است مگر آنکه خلافش ثابت شود .

شما در مقابل فردی که چک دستشون هست مسئولید