مطالبه ارش از کسانی که خریده رو داده؛ روند انجام کار به چه صورت هست؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۰۸ #23915803

سلام من حدود دوسال پیش یک خودرو خریدم به صورت اقساط که در مبایعه نامه به صورت سالم فروخته شده ولی بعد از پرداخت اقساط ماشین اقدام به نقل انتقال کردم که متوجه معیوب بودن ماشین شدم که خود فروشنده هم میگه نمیدونستم لذا دادخواست کیفری دادم ولی حدود یکسال طول کشید رای دادسرا که کیفری پیگیری نمی شود باید حقوقی پیگیری کنید میخواستم بدونم میشه به صورت حقوقی مطالبه ارش سالم از معیوب بکنم و هم دست نویس و هم تعهد نامه که رضایت بگیرد رو داده

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بستگی به مفاد قرارداد دارد.

سلام وقت بخیر
در صورتیکه اثبات شود مبیع معیوب بوده است میتوانید مابه التفاوت را دریافت نمایید.

بستگی به متن قرارداد دارد.

سلام در صورت اثبات معیوب بودن مبیع امکان مطالبه ارش از بابت عیب را دارید

با سلام ،در صورتیکه در قرارداد این موضوع درج شده باشد یا اینکه فروشنده اقرار نماید می توانید تقاضای ارش نمایید

با سلام بله اگر مورد معامله معیوب بوده می توانید تقاضای ارز کنید.

با سلام
به مفاد قرارداد بستگی دارد