میتوانم از خوانده مطالبه ای داشته باشم؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۳۲۴ #23909103

سلام وقت بخیر. اینجانب به عنوان مالک، حدود ۳ ماه پیش، مبلغ رهن مستاجر را به حساب دادگستری واریز نمودم تا کارهای مربوط به تخلیه توسط اجرای احکام صورت گیرد ولی تاکنون تخلیه صورت نگرفته هست به دلیل اینکه خوانده چند بار از مراجع مختلف مثل قاضی شورا، رئیس شورا، رییس دادگستری و ... تقاضای وقت نموده هست. میخواستم بدونم در پایان کار و بعد از تخلیه وقتی خواستیم حساب و کتاب کنیم، فقط اجاره باقیمانده را میتوانم مطالبه کنم یا از بابت مبلغ ودیعه که ماه هاست در حساب دادگستری مانده هم میتوانم از خوانده مطالبه ای داشته باشم؟ لازم به ذکر هست که مبلغ رهن ۲۵ میلیون تومان بوده و مبلغ اجاره ۱۰۰ هزار تومان. همچنین شرایط بنده جز مصوبه ستاد کرونا محسوب نمیشود چرا که ملک مورد خریداری شده و سند رسمی تنظیم گردیده. همچنین طبق گزارش اصلاحی، خوانده بایستی مورد اجاره را در اسفند سال ۹۹ تحویل میداد.

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می توانید اجرت المثل را مطالبه کنید.

بادرودوسلام دادخواست اجرت المثل تقدیم و تنظیم نمایید.

میتوانید دادخواست تحت عنوان اجرت المثل ایام تصرف را تقدیم نمایید

تا زمان قراداد یعنی اسفند ۹۹ مطابق توافق در قراداد و پس از آن تقاضای مطالبه اجرت المثل ایام تصرف را بدهید

می توانید دادخواست اجرت المثل مطرح نمایید .

دادخواست اجرت المثل بدهید