آیا لازم است ضمیمه کنم یا در دادسرا پیامک ها را نگاه میکنن؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۲۸۵ #23891156

با سلام خدمت دوستان
ببخشید بنده یه نفر از طریق پیامک بنده رو مورد توهین اهانت قرار داده است، آیا ازششاکی بشم جوابی خواهم گرفت که احقاق حقی باشد یا خیر؟
بعد پیامک های موجود در گوشی را چطور ضمیمه شکواییه کنم آیا لازم است ضمیمه کنم یا در دادسرا پیامک ها را نگاه میکنن
ممنون میشم از راهنماییتون

مشاوره حقوقی دادسرا
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام همه مواردرا ضمیمه نمایید.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید همه مدارم و ضمائن را پیوست شکواییه خود کنید

درود بر شما
میتوانید ضمیمه شکایت خود کرده و از طریق دفاتر قضایی شکوائیه را ب ثبت برسانید،اگر در محتوای پیامک ها توهین و فحاشی و...باشد بله ب نتیجه می‌رسد،توهین اگر مشمول قذف نباشد جزای نقدی دارد

سلام.پرینت یا عکس پیامک ها رو بگیریدطوری که تاریخ وساعت وشماره موبایل مشخص باشه. در شکایت تقدیمی عنوان را قید نکنید بلکه نوشته شود با توجه به الفاظ و عبارات بکار رفته که عنوان مجرمانه دارد تقاضای تعقیب و مجازات وی رادارم.چون ممکن است لفظ بکار رفته حاکی از توهین یا افترا یا قذف یا نشر اکاذیب و...باشد.از سوی دیگر چون متن پیامک ها قابل استعلام نیست یکی از راهکار ها این است که از مقام قضایی بخواهید از مخابرات استعلام کند آیا در تاریخ وساعت مورد نظر پیامکی از شماره متهم به شما ارسال شده یانه که این امر اصل ارسال پیامک را تایید مینماید متن پیامک ها که ضمیمه شده نیز در احراز تحقق بزه کمک میکند.

با درود
پرینت پیامک ها را گرفته ضمیمه شکواییه کنید ، در صورتی که متن پیامک ها وفق قانون توهین آمیز باشند حکم محکومیت صادر خواهد شد

امکان پیگیری اصولا وجود ندارد شما می‌توانید ایشان را مسدود کنید ولیکن اگر تمایل به پیگیری کنید باید از پیامک ها اسکرین شات بگیرید بازهم تاکید می‌کنم امکان پیگیری وجود ندارد

از پیام ها اسکرین شات بگیرید و ضمیمه شکوائیه نمایید