باطل کردن وکالت کاری، به چه صورت است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۱,۱۷۵ #23887885

سلام
وقت بخیر
من دو سوال دارم ممنون و متشکر میشم لطف کنید به من پاسخ بدین تا پیگیری کنم، ممنون و متشکر

سوال اول:
یکسال پیش به فرزند پدریم که برادر ناتنی من محسوب میشه وکالت کاری در دفتر ثبت اسناد دادیم. به نام وکالت کاری.
الان یکسال هست شایدم چند ماه هم بیشتر، این آقا که از طرف ما وکیل شده تا کارهای ساخت و فروش خانه را درست کنه فعلا خبری نشده و امروز و فردا می کنه و جواب درستی نمیده، من و مادر و خواهرانم در این خانه که هستیم آرامش نداریم چون یکی از همین برادران ناتنی من معتاد هست و مدام شبانه روز معتادهارو میاره در خانه ای که ما هستیم و آسایش و احترام در محل از ما سلب کرده، الان من شخصا چطور میتونم و کجا میتونم برم این وکالت کاری رو باطل کنم و حذف؟
و کجا میتونم برم شکایت نامه یا درخواست نامه بنویسم و ادعای اخذ سهم الارث خودم رو از این آقا که مثلا شده وکیل ما و کار ساز ما، بکنم؟
چه مدارکی لازمه و کجاها باید برم و زمان جواب دهی و انتظار چقدره؟
ممنون میشم لطف کنید سریعتر و کامل برام پاسخ رو ارسال کنید ممنون هستم.

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید به صورت حضوری در دفتر اسناد رسمی رجوع کنید و وکالت را ابطال نمایید .

به همان دفترخانه ای که وکالت داده اید مراجعه نمایید و وکیل را عزل نمایید .

با سلام ووقت بخیر
اگر وکالتتون قابل عزل باشد میتوانید طرف مقابلتون رو عزل کنیدو از طریق اظهارنامه به ایشان اطلاع دهید و اگرقابل عزل نباشد باید ضم امین کنید اگر دروکالت ضم امین را باطل نکرده باشید میتوانید ضم امین کنید

اگروکالت نامه بلا عزل بود که باید مورد وکالت راخود انجام دهید درغیراینصورت باحضوردردفتراسنادکه وکالت دادید عزل ایشان رااعلام می فرماییید

سلام و درود
اگر قرارداد مشارکت داشته باشید تا زمانی که قرارداد منقضی نشده نمیتوانید یک طرفه قرارداد را به هم بزنید.
اما اگر صرفا وکالت داده اید و بلاعزل است باید یک شخص امین معرفی کنید تا وکالت بلااثر گردد.
اگر وکالت بلاعزل نیست به موجب اظهارنامه عزل وکیل را به اطلاع وی برسانید.
موفق باشید.