چگونه می توان دستور یا حکم تخلیه ملک مسکونی گرفت؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۶۵۶ #23881598

با سلام. آپارتمانی را به خانواده ای اجاره دادیم. موعد اجاره تمام شده اما مستاجر به بهانه کرونا و ... از تخلیه طفره می رود. چندماه قبل از موعد اجاره خودشان متقاصی فسخ قرارداد بودند ولی الان با توجه به مبلغ کم اجاره فعلی، هزینه های جابجایی و شنیدن خبر ممنوعیت صدور حکم تخلیه از طرف شورا، وسوسه شده و تخلیه نمیکند تا شاید با افزایش ۲۵ درصدی تمدید شود.
ما هم بنابر درخواست تخلیه خودشان، قول اجاره این خانه را به زوج جوانی از بستگان (برادر همسر) دادیم. اما حالا و با اتمام قرارداد، تخلیه نمی کنند و با گستاخی می گویند: برید شکایت کنید؟ ما امکان ارائه اجاره نامه جدید با شخص ثالث را داریم که تاریخ آغازش بعد از اتمام قرارداد فعلی است.

آیا این عدم تخلیه مصداق تصرف عدوانی یا ممانعت از حق می شود و می توان از طریق دادسرا اقدام نمود یا باید از طریق شورای حل اختلاف و به صورت غیرکیفری پیگیری کنیم که به نتیجه برسیم.
فکر می کنم آرای شورا هم ایشان را مجاب به تخلیه ملک تصرفی نکند.
در نگهداری ملک نیز تعهدی ندارند و موجب ایجاد خسارت هایی شده اند و رفت و آمدهای مکرر اقوام، موجب گلایه همسایگان هست. برای گرفتن حکم یا دستور تخلیه از شورا به چه مدارکی نیاز داریم و اساسا می توانیم حکم بگیریم؟
از راهنمایی شما سپاسگزارم.

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از شورای حل اختلاف درخواست صدور تخلیه کنید

سلام.از طریق شورای حل اختلاف درخواست تخلیه کنید...

سلام وقت بخیر
خواستار دستور تخلیه از طریق شورای حل اختلاف شوید.

سلام
از طریق شورای حل اختلاف درخواست تخلیه کنید

دادخواست تخلیه فوری به استناد انقضای مدت دهید. حکم تخلیه صادر میشود.

دادخواست تخلیه فوری دهید

با سلام از طریق دفتر خدمات قضایی دادخواست تخلیه فوری خود را تقدیم کنید.