آیا میشه بابت این فحاشی از فروشنده شکایت کرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۳۸ #23871437

سلام

اتومبیلی خریداری کردم با این شرایط که دو درب سمت شاگرد رنگ دارد،زمان نوشتن قولنامه دوست فروشنده گفت که ماشین سه تیکه رنگ دارد که وقتی جویا شدم فروشنده گفت گلگیر عقب سمت شاگرد هم یه تیکه رنگ دارد. یک قولنامه دستی نوشتیم ولی در آن نوشتن سمت راست ماشین رنگ دارد که من متاسفانه توجهی به متن نکردم و عنوان نکردند که کجای ماشین دقیقا رنگ دارد.

سند زدیم و تمامی پول ماشین رو به فروشنده دادم، فردای اون روز ماشین رو بردم کارشناسی و متوجه شدم که گلگیر جلوی سمت شاگرد نیز رنگ دارد. بعد از تماس با خریدار و ذکر این موضوع گفت که من ازت قولنامه دارم که ذکر شده سمت راست ماشین رنگ داره و میخواستی امضا نکنی و طبق قولنامه اگه میخوای ماشینو پس میگیرم و ۲۰ درصد ضرر و زیانی که نوشتیم در آن رو قانونی ازت میگیرم که بحث ما بالا گرفت و منم گفتم که من شکایت میکنم و ماشینو پس میدم و ۲۰ درصد رو من ازت میگیرم که بعد از این حرف من فروشنده شروع به فحاشی کرد و گفت که من زن و ناموس هر کی که خسارت ۲۰ درصد رو نگیره رو فلان میکنم و الفاظ بدی رو بکار گرفت.

حالا من دو تا سوال دارم

آیا میشه بابت این فحاشی از فروشنده شکایت کرد؟

صدای فروشنده توسط تلفن همراه ضبط شده است.

۲- میشه باب رنگ شدگی گلگیر معامله فسخ بشه با توجه به قولنامه ای که نوشتیم؟

در ضمن برگه دوم قولنامه که دست من هست بدون امضا است و فقط برگه اصلی رو امضا کردیم.

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید بابت فحاشی ایشان شکایت نمایید ولیکن نمیتوانید بابت فریب در معامله کاری کنید .

آیا میشه بابت این فحاشی از فروشنده شکایت کرد؟
می توانید اما اگر شاهد داشته باشید و صدای ضبط شده دلیل نیست
صدای فروشنده توسط تلفن همراه ضبط شده است.

۲- میشه باب رنگ شدگی گلگیر معامله فسخ بشه با توجه به قولنامه ای که نوشتیم؟

در قول نامه ایشان نوشته سمت راست و با استناد قول نامه نمی توانید فسخ کنید
تنها به استناد تدلیس در قرارداد در صورتی که بتوانید اثبات کنید که ایشان تنها سه لکه رنگ را گفته و نه سپر جلوی ماشین را می توانید فسخ کنید

با سلام صدای ضبط شده ،در دادگاه توسط ایشان قابل انکار است و برای قرارداد هم اگر پیامکی یا شاهدی مبنی بر این امر دارید قابل پیگیری است

بسمه تعالی : ج۱)میتوانید اما نمیتوانید ثابت کنید و ضبط مکالمه بدون رضایت طرف مقابل جرمی سنگین تر میباشد و حتی طرف میتواند به راختی انکار کند و متقابلا بر علیه شما شکایت نماید .
ج۲} چنانچه سر برگ قرار داد فی مابین ( قولنامه) مکتوب گردیده به راحتی میتوانید با جلب نظر کارشناس باطل کنید و فراموش نکنید عنوان ( ابطال قولنامه ) باشد و نه فسخ قولنامه و اگر ممکن هست خودرو را در محلی امن به امین بسپارید و یا با دسیتور قضایی در پارکینگهای عمومی بگذارید و از استفاده از آن خودداری کنید تا موفق شوید . در کل مطلب با جلب نظز کارشناس موفق خواهید شد

سلام برای فحاشی باید شاهد داشته باشید . در خصصو قرارداد نیز چون به صورت کلی امضا کرده اید ، اصولا نمیتوانید ادعایی کنید مگر این که با شهادت شهود در خصوص رنگ شدگی هی بتوانید با استفاده از خیار عیب معامله را فسخ کنید .