واخواهی توسط صندوق خسارات بدنی به نتیجه میرسد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۶۲ #23865467

با سلام دادگاه صندوق خسارات بدنی رو محکوم به پرداخت دیه بر اثر متواری شدن راننده و مجهول بودن هویت اون صادر کرده اما صندوق چون رای غیابی بوده درخواست واخواهی داده، میخواستم بپرسم چجوریه روند پیگیری این پرونده و اینکه آیا واخواهی اون نتیجه ای داره؟ آثار این واخواهی چی میتونه باشه، در ضمن من گواهی پزشکی قانونی و مفاد شهادت شهود و برگه ی اورژانس بیمارستان و نظریه ی کارشناس تصادف مبنی بر مقصر بودن راننده متواری رو در پرونده دارم. با تشکر.

مشاوره حقوقی دیه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر
با توجه به غیابی بودن رای می توانستند واخواهی نمایند ضمن اینکه با بررسی موضوع توسط قاضی احتمال صدور رای به نفع زیان دیده می باشد.