شهادت دادن در دادگاه در اعلام سوپیشینه و تحقیقات مربوط به استخدامی ارگان نظامی مثل سپاه چه تاثیری داره؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۵۸۱ #23846053

سلام میخواستم بدونم شهادت دادن در دادگاه در اعلام سوپیشینه و تحقیقات مربوط به استخدامی ارگان نظامی مثل سپاه چه تاثیری داره؟ اینکه شهادت دادن درگیری دو شخص که یکی از طرفین به سلاح سرد کشیده .

مشاوره حقوقی کیفری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
شادت در دادگاه در عنوان شهود است و سوء پیشینه نیست

سلام وقت بخیر

هیچگونه تاثیری ندارد

ادای شهادت سوپیشینه کیفری ایجاد نمیکند.

اعلام شهادت در دادگاه به هیچ عنوان قابل درج و انعکاس در سوابق سجل کیفری نمی باشد .

سلام. هیچگونه تاثیری ندارد

سلام و درود.
وقت بخیر.

شهادت در دادگاه در سوء پیشینه درج نمی‌شود و تاثیری در روند استخدامی مراکز عمومی و نظامی نیز ندارد.
موفق و پیروز باشید.

سلام
شهادت دادن در دادگاه ، سوء پیشینه محسوب نمی شود .