اقدام به شکایت کرده و باید فلان روز بروم شورای حل اختلاف، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۷۵ #23833391

سلام
وقتتون بخیر

من مستاجره یک ملکی هستم ، سر سالم نشده بود ک من به مالک زنگ زدمو مبلغی که بهتون دادمو بمن بدین که من میخام پاشم ، گفت من ندارم بدم مبلغو باید صبر کنی من اجاره بدم ملکو بعد پوله شمارو بدم ، این مدت گذشتو از سال من رد شد و خونه اجاره نرفت ،بهش زنگ زدم گفتم که چی شد گفت من ندارم مبلغو بدم اگه میشه بشین گفتم باشه برای توافق که رفتیم زد زیرش گفت نه باید یه هفته ای خونرو خالی کنی وگرنه میرم شکایت میکنم ، من که مونده بودم از رفتارش گفتم باشه چند روز بعد زنگ زدم بهش که من خونه پیدا کردم شما فلان روز بیا بنگاه بمن پول بده و قرار داد و فسخ کنیم گفت باشه روزی که قرار بود بیاد بنگاه نیومد ، دو روز بعد یه آقایی زنگ زد و خودشو وکیل معرفی کرد که من وکیل مالک شما هستم و مالک شما اقدام به شکایت کرده و شما باید فلان روز تشریف بیارید شورای حل اختلاف

الان من چیکار کنم ، لطفا راهنمایی کنید

ممنون

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما ملک را تخلیه کنید سپس کلید را تحویل مرجع قضائی بدهید و سپس شکایت استرداد ودیعه اجاره را نمایید ، اگر قرار باشد شما برویدد شورا بایستی ابلاغ برایتان بیاید و وکیل طرف که نمیتواند به شما بگوید بیایید شورا .