افترا زده چکار باید بکنم؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۴۹۰ #23814933

رفتیم با پدرم برای تحویل گرفتن خونه از مستاجر،
مستاجر کابینت و برده بود
من زنگ زدم ۱۱۰ ، تا ۱۱۰ بیاد یه ربع طول کشید ، بعد این اقا هی به پدرم میگفت این دخترت تو رو هم بیرون میندازه، منم گفتم شما به زندگی ما کار نداشته باش فکر خودت باش ببین زنت الان رفته قهر، اون به من گفت به توچه، منم گفتم تو هم فضولی نکن تو زندگی ما، اون گفت حالا یه کاری دست خودم و خودت میدم
رفت تو ماشینش چاقو زد تو پیشونیش
گفت الان میگم تو زدی
تیشه تو خونه رو پرتاب کرد تو حیاط
گفت با این زدی
منم بابام و سریع کشوندم تو خیابون فقط داد و بیداد کردم که مردم کمک
بابام باهاش شاخ تو شاخ شدن
من از دور فقط داد میزدم بابا این خطرناک بیا این طرف نشو، بعد که ۱۱۰ اومد ازم شکایت کرد گفت این من و زده، اعاده حیثیت که اومده ابرو ریزی کرده، بعد چون من بعد ۱۲ سال از خونه مفت مجانی بیرونش کرده بودم ، حرصم داشت، بعد ناگفته نماند زنش قبلا میگفت چون چند بار خود زنی کرده و چاقو تو شکمش زده من حضانت بچه هامو گرفتم، از طرفی هم من امسال ازمون وکالت دارم استرس گرفتم برام مشکل ساز بشه، بعد سر ظهر بود و من بابام و اون بودیم، هیچ کس نبود. گفت زن حق نداره با من در بیوفته

مشاوره حقوقی افترا
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام سوال خود را کاملتر مطرح کنید.

باسلام
نسبت به تهدید توهین طرح شکایت کنید .

بار اثبات بر عهده کی هست. متقابلا طرح شکایت کنید.
درخواست ارجاع به پزشکی قانونی جهت تشخیص خودزنی نمایید به‌پرونده های سابق خودزنی وی اشاره داشته باشید.

سلام و ارادت
شما نسبت به تهدید و توهین از ایشان شکایت نماید و در خصوص شکایت طرف مقابل به سابقه ایشان نسبت به خودزنی اشاره نمایید .

ایشلن باید ادعای خود را ثابت کند و می توانید دلایل ایشان را زیر سوال برید

تحت عناوین اتهامی تهدید و توهین شکایت کنید و البته ایشان باید ادعای ایراد ضرب و جرح توسط شما را ثابت کند.

چون مستاجر شاکی است ، برای اثبات ادهای خود باید به دلایلی از جمله شهادت شهود و گوای پزشکی قانونی استناد کند و در پزشکی قانونی معمولا خود زنی قابل تشخیص می باشد شما می توانید پدر را بعنوان شاهد به دادگاه معرفی نمایید و در صورت لزوم استشهادیه ای از همسایگان که در جریان خود زنی های قبل مستاجر بوده اند نیز استفاده کنید . شما نیز دعوای توهین و تهدید مطرح نموده و پدر را شاهد خود قرار دهید