دوباره پرونده رفته دادگاه تجدید نظر مبخواهم بدانم ایا حکم تغییر میکند یا خیر؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۷۳ #23814235

سلام ملکی از پدرم به صورت قولنامه خریدم متاسفانه پدرم فوت کرد الان با وراث طرف هستم شاهدین شهادت دادن و به کارشناس خ هم دو بار ارجاع داده شد که تایید کردن در دادگه بدوی بنفع من حکم صاذر شد و احدی اعتراض کردن به دادگاه تجدیذنظر استان فرستاده شد انجا هم تایید شد بعد از دادگاه تجدد نظر ی نفر از وراث که در دادگاه بدوی قولنامه ام را قبول کرده بود و اعتراضی نداشت به حکم اعتراض کرده و گفته نه شاهدین را قبول دارم نه رد وبدل شدن پول که معامله ثمن بوده و نه پرینت بانکی به دادگاه ارایه شده و اینکه ایا میشود با دونفر شاهد ملکی را فروخت؟ ممنون

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

توضیحات جهت اظهارنامه کفایت نمیکند

بادرودوسلام توضیحات شما برای اظهارنظر کفایت نمی نماید.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید اظهار نظر نیازبه بررسی و مدارک مستندات می باشد

فروش با دوشاهدطی قولنامه به شرط معین بودن ملک و مبلغ صحیح است و دادگاه تجدید نظر باید صحت معامله را باتوجه به مستندات طرفین ارزیابی کند

بنام خدا،توضیحات شما برای اظهارنظر دقیق کافی نیست.

با سلام نیاز به بررسی بیشتر دارید و جزئیات را باید توضیح بدین