برای درخواست طلاق چیکار باید بکنم؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۲۹۷ #23813405

منوشوهرم باهم تفاهم نداریم الان تازه یکساله ازدواج کردیم دست بزن داره میخوام ازش جدابشم

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شمامیبایست به طریقی عسر و حرج خود را اثبات نمایید در غیر اینصورت فقط به شیوه توافقی امکانپذیر است

سلام می‌بایست عسروحرج خویش را از طریق شهادت شهود یا سایر مدارک و ادله اثبات نمایید.

سلام برای طلاق باید عسروحرج خود را اثبات نمایید

سلام
به این راحتی نیست به واسطه مهریه میتوانید وکالت در طلاق بگیرید که کار ساده تر است یا عسر و حرج را اثبات نمائید

با سلام برای گرفتن گواهی عدم امکان سازش با به دلیل ضرب و شتم با اثبات موضوع در محکمه صالحه قابل اجرا میباشد

درود بر شما ، مستحضر باشید صرف ادعا کافی نیست، می‌بایست عسروحرج خویش را از طریق شهادت شهود یا سایر مدارک و ادله اثبات، اثبات نمایید

باسلام
اگر اسناد و مدارکی مبنی بر ادعای خود دارید تحت شرایطی امکان پذیر میباشد.