اعاده حیثیت ممکن هست؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۵۰ #23804612

سلام.
خانم هستم.از همچراغم که مزاحمم شده شکایت کردم.۲۰ روز دیگه نوبت اولین جلسه دادگاه هست.
متاسفانه چون همچراغم ارازل و اوباش هست بقیه همچراغها میترسن بیان شهادت بدن چکار کنم که پرونده همینجا تموم بشه و دادگاه نرم و بعدش همچراغم اعاده حیثیت نکنه؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام با عدم پیگیری شما به جهت فقدان ادله کافی قرار منع تعقیب صادر شده وقابل شکایت به جهت اعاده حیثیت از سوی ایشان نخواهد بود

سلام درصورتیکه شکایت شما واهی وبدون ادله کافی باشد امکان اعاده حیثیت وجود دارد

اعاده حیثیت درصورتی ممکن است که شخصی با شکایت غیر واقعی خود موجب آبرو‌ریزی شخص دیگری شده باشد، بنابراین اگر شکایت شاکی مقرون به صحت باشد منتهی وی از اثبات و منتسب نمودن آن به متهم عاجز باشد بنظر نمی رسد با یکبار تظلم خواهی شاکی بتوان اعاده حیثیت نمود.

سلام خیر به صرف شکایت کردن حتی اگر شکایت پس بگیری یا رد شود امکان اعاده حیثیت ندارد مگر اینکه ثابت کنند شکایت شما واهی هست یا سو نیت داشتید

شما میتوانید از طریق دفاتر خدمت قضایی درخواست مسترد کردن پرونده خود را به شعبه ارسال نمائید و بابت اعاده حیثیت چون با سوئنیت نبوده محکومیتی برای شما در بر نخواهد داشت .

سلام شکایتتون رو پس بگیرید و در صورت مزاحمت مجدد با سند از ایشون شکایت کنید

سلام در صورتی ک سونیت شما در طرح شکایت محرز نباشد امکان اعاده حیثیت نیست