آیا امکان استناد به قوانینی که ذیل شرکت های سهامی ثبت شده است برای شرکت های تعاونی وجود دارد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۴۷ #23802218

با سلام.
با توجه به اینکه قانون تجارت بخش بندی شده است و ماده قانون‌ های هر بخش ذیل عنوان خودش ثبت شده است، اکثر قوانین ذیل شرکت های سهامی ثبت شده است،
نظیر قوانین مربوط به هیات مدیره

مشاوره حقوقی تغییر موضوع شرکت
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود
ماده ۳۶قانون بخش تعاونی درمورد هست مدیره می باشید

طبق قانون شرکتهای تعاونی باید به قانون مزبور استناد نمود

با درود..
در اینخصوص با توجه به اینکه شرکتهای تعاونی خود دارای قانون مستقلی هستند. باید در مرحله اول به قوانین آن استناد شود، و در صورت سکوت قانون مزبور، اصـولا به قانون تجارت مراجعه می گردد..

قانونی در مورد تعاونی ها وجود دارد درصورت سکوت در موضوعی به قانون تجارت مراجعه می کنند

سلام شرکت های تعاونی خود قانون مستقلی دارد . باید به آن استناد شود

سلام. شرکتهای تعاونی مشمول قانون بخش تعاونی هستند و اگر در موردی این قانون ساکت بود، به قانون تجارت مراجعه کنید. هیات مدیره هم به طور مبسوط در قانون بخش تعاونی توضیح داده شده.

درود
قانون مستقلی تحت عنوان قانون شرکتهای تعاونی علاوه بر آنچه در قانون تجارت آمده وجود دارد.