آیا در پرداخت نفقه قبل از رای دادگاه و جلسه دادگاه میانگین چند ماه در مسئله کیفری و حقوقی مطرح است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۲۳ #23778262

سلام

حتما باید در هر ماه آن حداقل واریزی از طرف زوج باشد مثلا نمیشه یه ماه سیصد هزار و یه ماه یه میلیون و یه ماه دیگه پونصد بریزی ممنون البته هنوز وقت جلسه اول هم هنوز در عدم تمکین نرسیده

مشاوره حقوقی نفقه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در موضوع نفقه ، مساله مهم نفس پرداخت می باشد نه تساوی در پرداخت . شما برای اثبات پرداخت نفقه باید مدارکی ارائه کنید که بی تفاوتی شما به هزینه های زوجه را نشان ندهد .