آیا به هرکدام از ورثه یک سند داده میشود؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۷۱ #23757534

سلام.
منزل پدری بنده به دلیل فوت پدرم بین سه وارث است. دو دختر و یک پسر.حال خواهر و برادرم میخواهند سند سیم سرب(چند برگ)منزل پدری را به سند تک برگ تبدیل کنند.میخواستم بدانم ایا به هرکدام از ورثه یک سند داده میشه و یا سند جدید تک برگ به نام پدرم صادر میشود؟اگر به هر ورثه یک سند داده شود به معنی افراز است؟ومن دیگر نمیتوانم دادخواست فروش مال مشاع را از دادگاه بگیرم؟متراژ منزل ۲۷۵متر میباشد.

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ضمن عرض سلام خدمت شما لازم به ذکر است با ارائه انحصار وراثت و تعیین ورثه با توجه به سهم الارث هر یک از وراث سند تک برگ صادر می شود که بعد از آن شخص م یتواند سهم خود را به دیگری انتقال دهد اما اگر بخواهند منزل را بفروشند باید دستور فروش ملک مشاع گرفته شود

به هر یک از وراث سند تک برگ مشاعی بنام خودشان داده میشود که همگی دارای یک پلاک ثبتی است و فقط میزان سهمشان فرق دارد داده میشود . این کار افراز نیست . بدون رضایت دیگر وراث نمیتوان ملک را فروخت .

برای هر یک از وراث سند تک برگ به میزان سهم الارث صادر می شود. برای فروش مال مشاع نیاز صدور گواهی عدم افراز و دستور فروش از سوی دادگاه است

سلام
امکان صدور سند تک برگ برای هر یک از وراث وجود دارد و در صورتی که هدف فروش ملک می باشد بدون نیاز هبه سند امکان فروش دارید

اگر قصد فروش دارید بارضایت همه وراث ملک به فروش رفته و نیازی به سند نیست .

سلام
برای‌هریک سندجداگانه‌تک‌برگ‌به‌نسبت‌سهمشان‌داده‌میشود
موفق‌باشید

سلام وقت بخیر
با ارائه انحصار وراثت و تعیین ورثه با توجه به سهم الارث هر یک از وراث سند تک برگ صادر می شود که بعد از آن شخص م یتواند سهم خود را به دیگری انتقال دهد اما اگر بخواهند منزل را بفروشند باید دستور فروش ملک مشاع گرفته شود .