بعد از ۵ سال میتوانم از همسرم به علت پنهان نمودن ناباروریشان شکایت کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۹۸ #23755346

با سلام
۵ سال هست که ازدواج کرده ام ولی در این مدت همسرم در مورد بچه همیشه مخالفت کرد،البته بعد از سه سال گفت که فیبروم داره و تحت درمانه ولی اظهار داشت که مسئله خیلی جزئی هست و اختلالی در بارداری بوجود نمیاره ولی بعد از ۵ سال گفت که طلاق میخواهد و دلیلشو هم نگفت،بنده بعد از کلی تحقیق متوجه شدم ایشون دچار ناباروری شده و طلاق میخواهد.
حال بنده میتوانم از ایشون شکایت کیفری بکنم مبنی بر پنهان کردن بیماریشون؟

مشاوره حقوقی خانواده
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بایستی در خصوص تدلیس در ازدواج شکایت نمایید و طرح این نوع شکایت بمحض اطلاع فوری است .

شکایت کیفری منتفی است
می توانید به استناد تدلیس در ازدواج ماده ۱۱۲۸ قانون مدنی از ایشان شکایت کنید
توجه داشته باشید که این درخواست بعد از علم به تدلیس فوری می باشد و الا این حق برای شما از بین خواهد رفت

سلام موضوع فاقد جنبه کیفری است . اما اگر ایشان در زمان عقد به این عارضه عالم بوده و از شما کتمان کرده می توانید با عنوان تدلیس در نکاح شکایت کنید . البته در نظر داشته باشید که امروزه راه های بسیار زیادی برای باور کردن و تولد فرزند وجود دارد .

با سلام اگر دلیل و مدرکی وجود دارد که می توانید این موضوع را اثبات نماید که ایشان از همان ابتدا عالم به این موضوع بوده و از شما پنهان می نموده اند می توانید به استناد تدلیس شکایت کیفری مطرح نمایید

با سلام ایشان خود در زمان عقد به وجود عیب و عارضه عالم نبوده لذا تدلیسی واقع نشده و سوء نیتی نداشته قابل شکایت کیفری نیست. بهتر است نا امید نشده و با مدارا و همدلی بیشتر درمان را بطور جدی پیگیری فرمائید.

شکایت کیفری تدلیس در ازدواج مطرح کنید.

شکایت کیفری مبنی برناباروری همسر وکتمان آن معنا ندارد