آیا باید مالیات بگیرند علیرغم این که در تمام این مدت خودمان در آن ساکن بوده ایم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۶۳۹ #23749329

درود فراوان.
من و همسرم آذر ۹۳ شرکتی دو نفره ( با مسئولیت محدود ) تاسیس کردیم و برای این که آن را ثبت کنند آپارتمان مسکونی خودمان را توسط بنگاه به شرکت اجاره دادیم تا آدرس شرکت مشخص شود. در اردیبهشت ۹۷ شرکت را منحل کردیم و قرارداد اجاره را فسخ نمودیم. حالا برای سال های ۹۳ تا ۹۶ هر ساله مبلغی حدود ۴ میلیون تومان مالیات اجاره در نظر گرفته اند.
سوال ۲: به دارایی مراجعه کرده ام و میگویند اگر به هیات بروی برای سال های بعد از انحلال هم مالیات در نظر میگیریم و به هیات می فرستیم در صورتی که برگ انحلال شرکت را تحویل و در پرونده موجود است.
خواهشمند است راهنمایی بفرمایید چه باید بکنم.سپاس بیکران

مشاوره حقوقی مالیات شرکت
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در موعد باقی مانده برای اعتراض اقدام و در هیئت مطرح نمایید

با سلام برای سالیان فعالیت شرکت باید مالیات پرداخت شود ولی برای سالهای انحلال و عدم فعالیت می توانید با ارائه اسناد و مدارک در هیئت رسیدگی دفاع نمایید

با سال برای سالهای فعالیت باید پرداخت شود و برای بعد از آن میتوانید با مدارک اعتراض کنید و سریعتر اقدام کنید.

با سلام ، به لحاظ استقلال شخصیت شرکت مالیات بر اجاره باید پرداخت شود لیکن پاسخ سوال دوم منفی است پس از انحلال اخذ مالیات مفهوم ندارد ، بهتر است مصالحه نمایید .

سلام .لازم است مالیات بر اجاره پرداخت شود.

باسلام بایستی مالیات براجاره پرداخت گردد

با سلام
باید مالیات بر اجاره را پرداخت کند