حکم ضرب و شتم روی پرونده نفقم تاثیر داره؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۶۸ #23738094

سلام و درود خدمت بزرگواران
اگه شکایت ضرب وشتم برعلیه همسرم به نفع من صادربشه
آیا میتونم توی جلسه دادسرای ضرب وشتم بگم میخوام :
_حق طلاق هم بامن باشه

_اگه همسرم بخواد بره اهواز خونه بگیره زندگی کنه،ولی من بخاطر همین حکم ضرب و شتم و عدم امنیت جانی نرم و تمکین نکنم و همین تهران زندگی کنم،نفقه به من تعلق میگیره؟
_انتخاب محل سکونت با چه کسی خواهد بود؟
لطفا پاسخ بدید

مشاوره حقوقی خانواده
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

عرض سلام و احترام
مساله ضرب و شتم بر فرض اثبات، یبه خودی خود، تاثیری در جریان رسیدگی به موضوع نفقه ندارد. لیکن در صورتی که زوج شما، دعوی تمکین را علیه شما اقامه نماید، در مقام دفاع از خود می توانید به این مورد(ضرب و شتم) استناد نمایید. در صورتی که ایراد ضربه به کرات و به نحوی بوده که خوف خطر جانی یا سایر خطرات مقرر در قانون را برای شما موجب گردیده است، می توان از دادگاه صدور حکم بر مجوز سکونت شما در مسکن علیحده را درخواست نمود.

سلام
انتخاب محل سکونت با زوج است
اما شما می‌توانید الزام ایشان به تهیه مسکن علی حده و مستقل به علت بیم و خوف ضرر جانی را از دادگاه مطالبه کنید و موضوع بسته به نظر قاصی است و البته در خصوص حق طلاق هم این امر ارتباطی به دعوای شما ندارد مگر اینکه توافق نمایید

با سلام،بله می توانید ثابت کنید امنیت‌جانی ندارید و تمکین نکنید این از مواردی است که نفقه به شما تعلق خواهد گرفت.

میتوانیدبه همین پرونده ضرب وجرح استنادنموده وتمکین نمایدودرصورت اثبات نیزدادگاه شمارامجبوربه تمکین نخواهدکردضمن اینکه درصورت اثبات عسروحرج میتوانیدطلاق بگیریدومهریه ونفقه هم به شما تعلق خواهدگرفت

باسلام شمامیتوانیدبه همین پرونده ضرب وجرح استنادنموده وتمکین ننمایدودرصورت اثبات نیزدادگاه شمارامجبوربه تمکین نخواهدکردضمن اینکه درصورت اثبات عسروحرج میتوانیدطلاق بگیریدومهریه ونفقه هم به شما تعلق خواهدگرفت

زوجه به صرف یکبار شکایت ضرب شتم نمیتواند قانونا حق طلاق از زوج بگیرد ولی با توافق طرفین میشه حق طلاق گرفت...ضمنا چون قانونا انتخاب محل سکونت با زوج هست،اگر به محل سکونت زوج نرید و تمکین نکنید ؛ناشزه محسوب میشوید و نفقه هم تعلق نمیگیرد بشما. موفق باشید انشاا...

درود
درصورتی که بتوانید عسر و حرج را ثابت کنید میتوانید از حق طلاق بهرمند شوید انتخاب حق مسکن با شوهراست مگر اینکه توافق دیگری کرده باشین