آیا صاحب خانه یا قاضی پرونده کار خلاف قانون انجام دادند؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۳۴۳ #23737435

سلام یک واحد آپارتمان اجاره کردم ۸۰ میلیون پیش و مقداری اجاره چند ماه از قرارداد اجاره مانده که با صاحب خانه تماس گرفتم تا قرارداد را فسخ کند تا جای دیگری دنبال خانه بگردم اما ایشان گفتند خانمت با یک مامور و حکم دادگاه اومد و پول پیش رو گرفت و رفت این در حالیه که من هنوز قرارداد دارم و خونه رو تحویل ندادم احتمالا همسرم بابت مهریه این کار را کرده . از اونجایی که پول پیش جزئ مستثنیات دین هست من باید چکار کنم

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام ازطریق مرجع توقیف کننده مراجعه مراتب اعتراض خودرا اعلام نمایید.

با سلام و درود
عنایت داشته باشید شما باید شخصا و حضورا به توقیف رهن ملک اعتراض نمایید.

سلام و درود ، بله که مستثنیات بوده لکم می توانی به مرجع صادر کننده دستور مراجعه و تقاضای رفع توقیف کنی، لازم بذکر بوده چرا صاحبخانه این کار رو کرده مگر اجاره بنام شما نیست؟ شما می توانی خانه را مسترد نکنی

سلام توقیف ودیعه خلاف قانون نیست میتوانید به مرجع توقیف اعتراض نمایید در صورت احراز مستثنیات دین بودن رفع توقیف بعمل خواهد آمد

با درود
شما می‌بایست به مراجع صادر کننده دستور توقیف مراجعه و برابر لایحه ای موضوع را مطرح نمایید

به مرجع توقیف کننده مراجعه مراتب اعتراض خود را اعلام فرمایید.

سلام
نسبت به توقیف ودیعه به دلیل مستتثنیات دین بودن و ایجاد عسر و حرج شدن اعتراض نمایید.