همسرم میتواند از کار کردن من جلوگیری نماید؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۰۱ #23710935

با عرض سلام،
حدود نه سال است که ازدواج کرده‌ام و در زمان عقد هم کارمند بوده‌ام ولی در شروط ضمن عقد از همسرم حقی برای کار کردن خود نگرفته‌ام، اگر الان به مشکلی برخورده‌ام همسرم میتواند از کار کردن من جلوگیری نماید؟

مشاوره حقوقی خانواده
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر شغل شما منافی با شخصیت شما و شوهرتان نباشد و حقی از او ضایع نشود حق منع شما را ندارد.

سلام
در صورتی که شغل شما خلاف شان خانوادگی نباشد نمی تواند مانع اشتغال شما شود

با سلام
طبق قانون زوج میتواند از اشتغال زوجه خودداری نماید مگر اینکه در شروط ضمن عقد به اشتغال یا منع اشتغال زوجه اشاره ای شده باشد .

سلام با توجه به اینکه شغل شما با شآن خانوادگی تضادی ندارد و همسرتان در زمان عقد نیز به شاغل بودن شما اگاه بوده اند نمی تواند مانع اشتغال شما شوند