امکانش هست سن خودم را در شناسنامه بیشتر کنم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۸۴ #23680140

میخام دوسال سنمو بیشتر کنم چون هم بخاطره مسایل شخصی و بخاطر کار چیکار باید کنم؟

مشاوره حقوقی تغییر سن در شناسنامه
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و عرض ادب
اینکار باید با درخواست از ثبت احوال صورت گیرد اما با دلایل مستند و کافی

با سلام ،امکان تغییر در سن در شرایط عادی و بدون دلایل میسر نمی باشد. علی ایحال مراتب را با ثبت احوال در میان بگذارید.

چنین امری امکانپذیر نیست.

باسلام امکان تغییر در سن شناسنامه خیلی کم امکانش هست چون طبق ماده ۹۹۹ قانون مدنی اظهارات شناسنامه در حکم سند رسمی است

با سلام
به راحتی امکان پذیر نیست باید ادله قوی داشته باشید

بادرودوسلام امکان پذیر نمی باشد.

سلام و ادب واحترام در مورد کاهش سن خدمتتان عرض کنم حتما باید در واقعیت وجود داشته باشد صرف اینکه برای ازدواج، کار ، ظاهر باشد مورد قبول قضات محترم قرار نمی گیرد چون از دید شما یک کاهش سن است اما بار حقوقی دارد.