جرایم رایانه چه مجازاتی دارد؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۲۹۶ #23672388

با عرض سلام
در صورتی که شخصی با انجام فیشینگ بتواند مبلغی معادل ۱۰۰ هزار دلار کسب کند،چه مجازاتی در پی دارد؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
در ماده ۱۳ قانون جرایم رایانه‌ای آورده شده هرکس به طور غیرمجاز از سامانه های رایانه‌ای یا مخابراتی با ارتکاب اعمالی از قبیل وارد کردن، تغییر، محو، ایجاد یا متوقف کردن داده ها یا مختل کردن سامانه، وجه یا مال یا منفعت یا خدمات یا امتیازات مالی برای خود یا دیگری تحصیل کند، علاوه بر رد مال به صاحب آن به حبس از یک تا پنج سال یا جزای نقدی از بیست میلیون ریال تا یکصد میلیون ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد .

بر اساس ماده ۷۴۰ قانون مجازات اسلامی :هر کس به طور غیرمجاز داده‌های متعلق به دیگری را برباید، چنانچه عین داده‌ها در اختیار صاحب آن باشد، به جزای نقدی از یک تا بیست میلیون ریال و در غیر این صورت به حبس از ۹۱ روز تا یک سال یا جزای نقدی از پنج تا بیست میلیون ریال یا هر دو محکوم خواهد شد.

سلام. حبس از ۹۱ روز تا یک سال یا جزای نقدی از پنج تا بیست میلیون ریال یا هر دو به علاوه استرداد مبلغ.

با سلام
بسته به شرایط و موارد آن،
ممکن است مجازات حبس یا جزای نقدی ویا هر دو محکوم گردد.

با سلام
حکم مجازات جرم فیشینگ ، حبس و جزای نقدی و استرداد مبلغ برداشتی از حساب دیگران می‌باشد.

سلام وقت بخیر
استرداد مبالغ به اضافه حبس و جزای نقدی