اگر متهم رد مال نکند می‌توان از یارانه متهم به اندازه مبلغ مال سرقت شده توقیف کرد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۱۳ #23656444

سلام من شاکی پرونده سرقت هستم پرونده در اجرای احکام هست نامه مسدودی حساب و توقیف و دستور بازداشت متهم صادر شده است سوالم اینست که اگر متهم رد مال نکند می‌توان از یارانه متهم به اندازه مبلغ مال سرقت شده توقیف کرد

مشاوره حقوقی سرقت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله می توانید اقدام نمایید

با سلام
هرگونه وجه و یا مبلغی را که در حساب متهم می باشد قابل توقیف میباشد.

بله میتوان بامعرفی مال یا حساب بانکی اقدام کنید

با سلام
در صورت تمکن مالی یا وجود اموال و املاک برای سارق ، میتوانید اقدام به توقیف ان اموال نمایید
در غیر اینصورت میتوانید حساب های بانکی سارق را مسدود نمایید
و نیز سارق میتواند دادخواست اعسار داده و بصورت اقساطی پرداخت نماید

سلام
بله امکانش هست

با سلام
اگر متهم دادخواست اعسار واقساطی کردن مال رابدهد شما میتوانید مسدود کردن یارانه را درخواست کنید برای مطالبه ی بدهکاری