درخواست طلاق یکطرفه داده اگه به من تهمت بزنه قانون حق طلاق میده بهش؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۲۰۱ #23647393

سلام زنم تو عقد از حق حبس استفاده میکنه شمارش تو یک گروهی پخش شده و رفته از من شکایت کرده که من پخش کردم و اسکرین شماره پخش شده را داره میگه من کردم دنبال حق طلاق هست

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام بااین بهانه نمی تواندبه طلاق اقدام نماید.

سلام و درود این موضوع از موارد عسر و حرج نمی باشد.

با درود
با این بهانه نمی تواند طلاق بگیرد

سلام
ارتباطی به عسر و حرج ندارد.

خیر جهت طلاق باید عسر و حرج بر مبنای یکی از شروط ضمن عقد اثبات کند

با سلام
زوجه صرفا با اثبات موارد قانون که مشمول عسر و حرج بوده قادر به دادخواست طلاق و پذیرش آن می باشد مورد مذکور از موارد عسرو حرج نیست

با احترام این مورد از موارد عسر و حرج نیست.