آیا میتوانم از دادگاه تقاضای مطالبه نفقه گذشته ام را کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۵۶ #23647372

سلام خسته نباشین،
پدر مادرم که از هم جدا شده بودن مادرم به من هیچ پولی نمیداد برای همین منم در ۱۶ سالگی درخواست نفقه از پدرم و دادم ولی چون سنم زیر ۱۸ بود در خواستم رد شد،بعد از مادرم خواستم به جای من درخواست نفقه بده و مادرم ام درخواست نفقه فرزند رو داد،و دادگاه مبلغی رو تعیین کرد که پدرم باید بپردازه،ولی پدرم هیچ‌ پولی به من پرداخت نکرده و نمیکنه،و من الان که ۱۹ سالم شده رفتم که برای اجرای احکام،ولی گفتن مادرت باید درخواست اجرای احکام بده،ولی مادرم با پدرم رجوع کردن و این کارو نمیکنه دیگه از جیب شوهرش کم شه از جیب خودش کم شده!! و چون مبلغش هم دوروره ۱۰ میلیون هست دیگه اصلا نمیاد بزارش اجرا! الان که برگشته مثلا بازم به من هیچی نمیده و گفته برو شکایت کن،منم درخواست مطالبه نفقه دوباره دادم،و درخواست نفقه گذشته هم کردم،الان توی این دادگاهی که قراره برگذار بشه اگر من از دادگاه بخوام و شرایطو بگم که مادرم راضی نمیشه،ممکنه قاضی قبول کنه و اون نفقه قبلی هم که به درخواست مادرم بوده رو بدن؟

مشاوره حقوقی نفقه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما با توجه به اینکه ۱۸ سال تمام دارید می توانید نسبت به اجرای رای قبلی اقدام نمایید و مانعی در خصوص ان وجود ندارد و نیازی به اقدام مادرتان نیست

سلام
شما می توانید اقدام به تقاضای صدور اجرائیه و پیگیری عملیات اجرا نمایید
نفقه گذشته به شما تعلق نخواهد گرفت

سلام، در موردی که نفقه به قیومیت مادرتان بوده شما نمی‌توانید اقدام کنید ولی در این دادگاه در صورت اثبات حتما پس از تعیین بعد ۱۸سالگی رو میتوانید مطالبه کنید