اعتراض ثالث اجرایی آیا قبول میشه یا خیر؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۱۴ #23640743

سلام وقت بخیر
بنده از شخصی مبلغ ۱۵میلیون تومن طلبکارم یک ساله دنبال پولمم پرونده اداره کار والان دراجرای احکام دادگستری پرونده دارم تو این یک سال تنها کاری که تونستم برم انجام بدم این بوده که برم انبار نوشیدنی داره از اونجا به اندازه طلبم نوشیدنی توقیف کنم بعد اون آقا اومده بود برای اینکه منو اذیت کنه و دنبال خودش بکشونه اعسار داده بود با اینکه شرایط مالیش خوبه و میتونه پرداخت کنه حتی قبل دادگاه اعسار منو بیرون دادگاه دید اومد گفت قسطیش می کنم اینقدر اذیتت کنم من به هیچ کس این پولها رو ندادم به تو هم نمیدم
دادگاه که تشکیل شد این آقا دو تا از کارگر هاشو وادار کرده بود بیان شهادت بدن که ایشون هیچی نداره و اوضاع مالیش خوب نیست خودشم میگفت من هیچی ندارم این جنس های انبار هم که اومدن توقیف کردن ماله عمومه ماله من نیست در صورتیکه خودش از اول که من در اداره کار شکایت کردم به عنوان کارفرما اومد اعتراض الکی زده بود من براش کار نمی کردم که معلوم شد دروغ میگه رای قطعی شد بعد اومدم دادگستری برای اجرای رای اداره کار
خلاصه اعسار این آقا رد شد چون منم شاهد داشتم این میخواد پول منو نده یا اذیت کنه و قسطی کنه وگرنه توانایی مالیش خوبه
حالا که اعسارش رد شده برادرش که برای خود همین آقا کار می کنه و کارگر و من میدونم هیچی نداره جنس هایی من توقیف کردم اومده اعتراض ثالث اجرایی زده و روز مزایده جلو مزایده رو تونست بگیره و تا دادگاه اعتراض ثالث انجام بشه و تکلیف معلوم بشه قبول میشه یا نه مزایده به تاخیر افتاد این آقا که کارفرماس و من ازش شکایت کردم اداره کار که اول نمیومد تو جلسات بعد هم اومد گفت برام کار نمی‌کرده و این اعتراض دروغین زد هیچ مدرکی هم نداشت بیاره هیات
حالا باز از وقتی پرونده اومده دادگستری و من دنبال پولم هستم در دادگاه اعسار که اومده بود ادعا می کرد بدبخته و هیچی نداره و جنس ها ماله عموشه تو هر شعبه دادگستری رفته از من شکایت کرده بنده مدیریت پخش هستم و ماله منه برای من کار می‌کرده کلاه برداری کرده و حساب کتاب مشتری گرفته و از این حرفها و من رفتم و گفتم این چه جور آدمیه و پول منو نداده و اینا همه تهمت و میخواد پول منو نده و حالا اینا بماند
بعد برادرش که فقط مسول حساب بود تو دفتر این آقا و هیچی از خودش نداره اومده اعتراض ثالث زده البته خودشم خبر داره به واسطه خودش اینکار کرده برای اینکه جنس های توقیفی رو آزاد کنن و من هیچی نتونم توقیف کنم و پولمو همون طوری گفته قسطی پرداخت کنه در صورتیکه این پولها براش هیچی نیست و مال دیگم از خودش داره ولی چون داره قسط مهریه میده به نام خانوادش کرده چیز دیگه نداره من توقیف کنم غیر همین نوشیدنی های انبارش
برادرش که اومده ادعای اعتراض ثالث کرده هر وقت ما برای توقیف با مامور میرفتیم زنگ میزد از خودش اجازه می گرفت حالا اومده میگه ماله منه میخوان اذیت کنن مشخصه سوال من اینه آیا اعتراض ثالث برادر این آقا با توجه به مساعلی که بنده توضیح دادم و اینکه هر خودش هم برادرش هر جایی یه حرفی زده خودش از اداره کار تا همین دادگستری قبول میشه یا خیر حتی اگه فاکتور بیاره چون برای اینا فاکتور درست کردن کاری نداره آیا اعتراض ثالت برادرش قبول میشه یاخیر؟ و اینکه
چطور تونسته جلو مزایده رو بگیره آیا دادگاهی که قرار اعتراض ثالث اجرایی در اونجا انجام بشه ازش وثیقه یا مبلغی گرفتن که تونسته جلو مزایده رو بگیره یا باتوجه به دلایلش جلو مزایده رو گرفته تا تعیین تکلیف نهایی؟ ببخشید طولانی شد مجبور بودم همه‌ی موارد برای پاسخ بهتر توصیح بدم متشکر.

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در اعتراض ثالث اجرایی شعبه رسیدگی کننده می تواند با اخذ تامین عملیات اجرایی را متوقف کند. اگر خود شخص بدهکار موقع توقیف اموال حاضر بوده و امضا کرده که اموال مال اوست اعتراض پذیرفته نیست. اما اگر به هر حال اعتراض پذیرفته شد و از اموال رفع توقیف شد می توانید جلب او را بگیرید. دادخواست اعسار نیز به موجب حکم قطعی رد شده است.
موفق باشید