آیا وقتی قسم بخورم چون نزدم تبرئه خواهم شد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۷۶ #23612280

سلام خسته نباشید بنده عوایی داشتم که ۶ نفر بودن من ۱نفر بهم زدن و شکایتم کردند منم شکایت کردم اول از همه من شهود داشتم از روز اول تا دادیاری اما اونا زمان دادیاری بعد از ۶ماه مث اینکه شاهدی اوردند در صورتی که تحقیقات محلی به نفع من بوده من اصلا به کسی نزدم حاضرم قسمم بخورم در دادگاه شهودشون الکیه بعد ۶ ماه از کجا امده باید چیکار کنم میشه راهنمایی کنید؟۲تا شاهد داشتم و ۲نفرم از همسایه هامون تحقیقات محلی به نفع من امضا کردند

مشاوره حقوقی دادسرا
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شهادت شهود طرف را جرح کنید.
به شهود خود استناد کنید.

بادرودوسلام درخواست استماع شهودرا دهید.

بستگی دارد به اینکه دادکاه چقدر برای شهود شما ارزش قایل باشد

با سلام
با توجه به ظاهر فرمایشات شما پاسخ به شرح ذیل تقدیم میگردد:
در قدم اول با معرفی شاهدین خود، تقاضای استماع شهادت شهود کنید .
در قدم بعدی می توانید اقدام به جرح شهود معرفی شده از سوی طرف مقابل نمائید.
منظور از جرح شهود : یعنی شما ادعا میکنید که شاهدان معرفی شده از سوی طرف مقابل شرایط شهادت شرعی را ندارند؛
کذب بودن شهادت شاهد نیز یکی از مواردی است که منجر به جرح شاهد میگردد.
توجه داشته باشید که جرح شاهد امر تخصصی است و نیازمند طرح سوالاتی است که تناقض شهادت شهود را مشخص نماید .

بنام خدا، دعوت از شاهدین را از مرجع مربوطه درخواست کنید.

با درود تقاضای استماع شهادت شهود را بنمایید.

درود
می توانی شهود طرف دعوا رو جرح نمایید