سواستفاده از وکالت تام رو چطور میشه پیگیری کرد؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۷۹ #23606694

سلام خسته نباشید حدود ۱۰ سال پیش پدرم به زور از مادرم وکالت تام میگیره و و چهار سال پیش که جدا شدن به دروغ وام گرفتن برای پدرم سند رو از ما گرفته و خونه رو به اسم مادربزرگم میزنن میخواستم بدونم راهی برای پیگیری و برگشت خونه داره ما سراغ محضری که وکالت داده شده رفتیم و گفتن سندی وجود ندارد از حق وکالت چون مال خیلی وقته پیشه لطفا پاسخ بدید ممنونم 🙏

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بستگی به حدود اختیارات وکیل در وکالتنامه دارد.

باسلام
بستگی به اختیارات وکیل در وکالتنامه دارد.

بستگی به مفاد وکالت نامه دارد.

سلام
به حدود اختیارات وکیل در وکالتنامه بستگی دارد.

سلام
اگه وکالت به زور گرفته شده باشه مادرشما امکان ابطالش رو بعدا داشته و این ادعا براحتی قابل پذیرش نیست...و اقداماتی که در راستای وکالت بعمل آمده صحیح بوذه.

با سلام
اولا حدود اختیارت وکیل باید در وکالتنامه بررسی شود
ثانیا اگر وکیل رعایت غبطه و مصلحت موکل را ننموده باشد واز این باب ضرری به موکل وارد گردد موضوع از حیث جبران خسارت ویا ابطال سند رسمی میسور خواهد بود

بادرودوسلام بستگی به اختیارات وکیل در وکالتنامه دارد.