آیا اکنون ما میتوانیم از فرد دوم که دیه دارد شکایت کنیم تا برای پدر بنده هم دیه در نظر گرفته شود یا خیر؟

پرسیده شده
۲۷ پاسخ ۲۱۰ #23596687

با سلام. حدود ۴ سال پیش بین پدر اینجانب و دو نفر طلبکار وی درگیری رخ داد که منجر به فوت یک از آنها و زخمی شدن دیگری شد. وی محکوم به قصاص و پرداخت دیه به نفر دوم شده است.
سوال من این است که با توجه به اینکه پدر من نیز در درگیری مورد ضرب و شتم بسیار قرار گرفته و عکس های جراحات وی در کلانتری گرفته شده و در پرونده موجود است (اما کلانتری او را به پزشکی قانونی نبرد) آیا اکنون ما میتوانیم از فرد دوم که دیه دارد شکایت کنیم تا برای پدر بنده هم دیه در نظر گرفته شود یا خیر؟

مشاوره حقوقی دیه
۲۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ،خیر شامل مرور زمان شده است بعید است به نتیجه برسید.

با سلام،امکان شکایت بابت دیه هست البته احتیاج به ادله قوی برای انتساب جرم و همچنین اثبات وقوع جرم دارید که با طی زمان ۴ سال قدری بعید به میرسد.

سلام درصورت داشتن ادله کافی میتوانید شکایت نمایید

با سلام اگر دلایل قابل اثبات و مستندات و شهود هم حاضر می شوند شهادت دهند بله ...اما اثبات آن بعد از چند سالبسیار سخت و احتمالا منجر به رد دعوا شود...به دلیل اینکه آیا عوارض ضرب و شتم اثراتی تا حال دارد و چرا تا امروز شکایتی مطرح نبوده و آیا های دیگر

درود
درصورتی که دلایل قابل اثباتی داشته باشید می توانید شکایت کنید

می توانید در این خصوص شکایت کنید.

سلام در جرائم قابل گذشت از تاریخ وقوع جرم تا یک سال فرصت شکایت وجود دارد .